Berna Lamers

Welkom op mijn website. Van kinds af aan zijn tekenen en schilderen mijn grootste passie. Als professioneel kunstenares ben ik gespecialiseerd in het portretteren van mens en dier. Het blijft voor mij elke keer weer een uitdaging om de karakteristieke gelijkenis van een huisdier of persoon vast te leggen op papier of doek. Het allerbelangrijkste zijn de ogen, die geven de ziel en het karakter van een persoon of huisdier weer in het portret. Ik maak ook tekeningen en schilderijen van personen en huisdieren die overleden zijn.
 
Ik maak deze realistische portretten aan de hand van foto’s met olieverf of met pastelkrijt. Daarnaast beschilder ik ook kerstballen met een portret van een huisdier of persoon. U vind hier een selectie van mijn werken en de mogelijkheden voor het vervaardigen van een portret. Naast het tekenen en schilderen in opdracht, maak ik ook vrij werk met olieverf, acrylverf, pastelkrijt en kleurpotlood. Op mijn blog kunt u mijn werk volgen. Wanneer u de zoekfunctie gebruikt en bijvoorbeeld in tikt ‘Hond’ dan krijgt u snel en overzichtelijk alle berichten te zien met honden als onderwerp.

Wilt u een portret laten maken, of heeft u iets op mijn site gezien waar u geïnteresseerd in bent? Neem dan gerust contact met mij op, ook indien u meer informatie wilt of vragen heeft. Ik help u graag, en u kunt mij altijd om advies vragen. Samen kunnen we uw exacte wensen en details van het te maken werk bespreken. Het belangrijkste is de compositie, het soort techniek en de kleur achtergrond te bepalen. Ik werk net zo lang door totdat u en ikzelf tevreden zijn met het eindresultaat.
Pasteltekening_Labrador_15x21cm.jpg
Een getekend pastelportret inclusief lijst heeft u al vanaf € 110,-