Berna Lamers

Hallo, mijn naam is Berna Lamers. Van kinds af aan zijn tekenen, schilderen en dieren mijn grootste passie. Ik maak in opdracht realistische portretten van mensen en huisdieren, ruim 15 jaar met veel plezier en toewijding. Ik streef ernaar om het hart en de ziel van je geliefde huisdier of dierbaar persoon vast te leggen in het portret. Ieder portret heeft een verhaal en is voor mij bijzonder dankbaar om te mogen maken.

Al mijn portretten zijn met de hand getekend of geschilderd aan de hand van foto's met uitsluitend de beste materialen. Je kunt een portret laten tekenen met pastel krijt of laten schilderen in olieverf of met acrylverf in elk gewenst formaat. Ik beschilder ook kerstballen met een portret of elk ander gewenst onderwerp.

Wil je graag een portret laten maken of heb je vragen? Stuur mij dan gerust een berichtje. Samen kunnen we je exacte wensen en details van het te maken werk bespreken. Ik hoor graag van je!Ervaringen van klanten

Lees HIER meer leuke reacties/reviews.                                                                                                                

Hallo Berna,
Ik heb het cadeau voor de verjaardag gegeven en het is super goed ontvangen. Zowel de jarige als ik zijn super blij en tevreden over het resultaat!
Leuk om het portret op uw site te zien.
Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige tekening. Geweldig hoe mooi u portretten tekent in pastel.

Groet, Rick

Dierenportret-hondje-Boelie-21x30cm_3.jpeg


Hallo Berna,
Mijn man kreeg voor zijn 60ste verjaardag een kado waar hij nog elke dag met veel plezier naar kijkt en dat zijn 3 mooie portretten van onze schatten van kleinkinderen door jou getekend ...
Nogmaals dank je wel voor je prachtige werk.

Groetjes, Claudia 

Our website is protected by DMC Firewall!