Een uniek kerstcadeau! Portret van uw huisdier geschilderd op een kerstbal

Handbeschilderde_katten_kerstbal.jpgWees er op tijd bij! Het blijft handwerk en daar gaan gewoon veel uren in zitten. Hoe werkt het? U levert een goede foto aan van uw huisdier en ik zorg voor een unieke kerstbal.


Recent kinderportret in opdracht

Pastelportret_15x21cm.jpgOnlangs heb ik een aantal leuke baby en kinderportretten getekend in opdracht. Voor dit portretje op formaat 15x21cm is gekozen voor een antracitiet kleurige achtergrond. Het portretje zelf is in grijs tinten getekend. Daarna heb ik wat zachte kleuraccenten aangebracht.


Huisdier portret cadeau

Pasteltekening_Border_collie_Mack.jpgDit jaar heb ik opvallend veel portret tekeningen mogen maken die cadeau werden gegeven.🥰 Een mooi getekend portret is het ideale verjaardagscadeau om te geven. Onlangs heb ik deze pastel tekening van Border collie Mack gemaakt voor iemand die 50 jaar werd. Inmiddels heeft de jarige het in ontvangst genomen en is er super blij mee!


Hondenportret recent voltooid in opdracht

Pasteltekening_Chihuahua_Bambi.jpgOnlangs heb ik Chihuahua Bambi met pastelkrijt getekend op formaat 20x25cm. De opdrachtgeefster wilde de tekening graag in een lijst die zijzelf had aangeleverd.
In overleg met de opdrachtgeefster is er gekozen voor deze warme kleur achtergrond. Het portret komt zo mooi tot zijn recht en past uitstekend bij de lijst.

 


Handbeschilderde kerstbal met hondenportret

Kerstbal-Chihuahua.jpgOnlangs heb ik dit lieve hondje geschilderd op een kerstbal in opdracht. Het portret van de Chihuahua is nageschilderd van een foto. Als dierbare herinnering is de kerstbal cadeau gegeven aan het baasje.

 


DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd