Honden portretten in pastel

Dierenportret-hondjes-pastel-15x21cm.jpgHonden portretten die al eerder door mij zijn gemaakt. Hun baasje heeft inmiddels de tekeningen cadeau gekregen. Pastelkrijt op formaat 15x21cm incl. passepartout 21x30cm.

Tekening als aandenken

Dierenportret-kat-pastel-21x30cm-opdracht.jpgHet is alweer een tijdje geleden dat ik deze bijzondere opdracht heb afgerond. Het portret van onlangs overleden kater Peanut is getekend met pastelkrijt op formaat 21x30 cm. De tekening heeft een mooi plaatsje gekregen bij de urn.

Dierportret in pastel

Dierenportret-hond-Lotje-40x50cm-pastel-opdracht.jpgWeer een leuke opdracht mogen maken. Een speciaal cadeau voor een trouwdag. Hond Lotje is getekend met pastelkrijt op formaat 30x40cm incl. passepartout 40x50 cm.

Pasteltekening

Pasteltekening_hondje_Loena_21x30cm.jpgPasteltekening van hondje Loena, formaat 21x30cm in opdracht. De foto was niet heel duidelijk en het koste mij meer moeite om dit portret goed te krijgen. Maar met verschillende aanpassingen in het portret ben ik blij hoe de tekening is geworden.

Recent dierenportret

Dierenportret-hondje-Amy-pastel-15x21cm-opdracht.jpgAfgelopen week heb ik heerlijk gewerkt aan dit schattige portret van Amy. Ze is een geadopteerd hondje uit Spanje van de stichting of foundation Animal in need en inmiddels 10 jaar. Het portret van Amy is getekend met pastelkrijt op formaat 15x21 cm.

Our website is protected by DMC Firewall!