Dierportret getekend met pastelkrijt 30x40cm

Dierenportret-hond-Indy-in-opdracht-pastel-30x40cm.jpg

Onlangs heb ik weer gewerkt aan een leuke opdracht. Een portret getekend van deze bijzondere hond Indy. De tekening is inmiddels als verjaardagscadeau geschonken aan het baasje en het heeft een ereplaats gekregen in de huiskamer.


Tekening hond Boeffie afgerond

Dierenportret-Border-Collie-Boeffie-in-pastel-30x40cm.jpgDe tekening van Border collie Boeffie is af. Wat heb ik er met veel plezier aan gewerkt.


Pasteltekening hond Oscar

pasteteltekening_21x30cm_Rottweiler_Oscaringelijst.jpegVandaag kreeg ik deze foto toegestuurd met nogmaals een bedankje van de eigenares. Het pastelportret van Oscar heeft een mooie lijst gekregen. Deze week werk ik aan een nieuwe portretopdracht ter gelegenheid van een verjaardag.


Een nieuw hondenportret in uitvoering

Honden_portret_getekend_Borderc_ollie_Boeffie.jpgEen fijne start van deze zonnige dag. Ook aan deze tekening werk ik weer met veel plezier en liefde.
Border collie 'Boeffie' wordt vereeuwigd met pastelkrijt op Pastelmat 30x40cm.


Dierportret in pastel hondje Sammy

Dierenportret-Biver-Yorkshire_terrier-Sammy-in-opdracht-pastel-40x50cm.jpgRecent voltooid in opdracht. Pasteltekening 40x50cm van Sammy, een Biver Yorkshire terriër. Ik heb enkele maanden geleden met Sammy kennis gemaakt, zo'n leuk hondje.


DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd